Wie ben ik
(en wat vind ik belangrijk)?

Ik ben opgeleid als jurist en registermediator. Daarnaast heb ik de specialisatie Familie Mediation gevolgd en de Basistraining EFT ( Emotionally Focused Therapie) in februari 2018 afgerond.

Voorheen heb ik gewerkt bij de rechtbank en bij de IND. Daarnaast heb ik deel uitgemaakt van verschillende klachtencommissies waaronder acht jaar als voorzitter van de klachtencommissie van Jeugdzorg Gelderland. In die functie heb ik ook een aantal klachten door middel van mediation opgelost. Als mediator ben ik ruim 7 jaar werkzaam geweest bij GGNet, een GGZ instelling. Ik heb veel ervaring met het fenomeen” met het mes op tafel” en geleerd dat er veel winnaars maar nog meer verliezers waren. In het verleden ben ik opgeleid en gewerkt (15 jaar) als B-verpleegkundige en later als Maatschappelijk Werker. ( HBO maatschappelijk werk).

Kortom, een allrounder die het grote geheel van meerdere kanten kan bekijken en ook kan inzoomen om samen met jou op zoek te gaan naar waar precies de mogelijkheden liggen om tot oplossingen te komen. Wat mij energie geeft is wanneer het me lukt om mensen te verbinden ongeacht hun achtergrond en te zien dat ze weer sterker worden, mentaal en communicatief. Ik word enthousiast als ik zie dat mensen die zijn vastgelopen in relaties weer moed en energie krijgen, weer licht zien aan de horizon. En daar weer naar toe kunnen werken.

Sleutelwoorden voor mij zijn: oprechte belangstelling, integriteit, respect, vertrouwen, veiligheid, meervoudige partijdigheid (alle betrokkenen zijn even belangrijk) professionaliteit en inzet. Dat kun je van mij verwachten. Wat ik van jou verwacht is dat je bereid bent om met de andere partij te zoeken naar de meest geschikte oplossing, in een misschien wel totaal onverwachte richting.

Ik leef vanuit een christelijk perspectief met respect voor ieders levensovertuiging.