Relatietherapie in Apeldoorn bij Menken Mediation

U gaat geen huwelijk of samenlevingscontract aan met uw partner om te scheiden. Toch kunnen zich er binnen een relatie altijd problemen voordoen. Relatieproblemen zijn niet altijd eenvoudig op te lossen, zeker niet als de communicatie ernstig is verstoord. Psychologische ondersteuning is misschien niet zo uw ding. In zo’n geval kan het helpen om een beroep te doen op relatietherapie in Apeldoorn door een ervaren mediator. U voert geen psychologische gesprekken, maar u probeert onder begeleiding van een mediator te komen tot goede afspraken met uw partner. Hiervoor bent u bij Menken Mediation aan het juiste adres. Samen met u gaan we op zoek naar mogelijkheden om uw relatie een nieuwe kans te geven. Uiteraard gebeurt dit zorgvuldig en in een veilige omgeving.

Wat levert relatietherapie u concreet op?

Kiest u voor relatietherapie bij Menken Mediation? Dit levert u wellicht een nieuwe basis op voor uw relatie. Goede communicatie en het maken van duidelijke afspraken voorkomt flink wat ellende in een relatie. Menken Mediation gaat samen met u op zoek naar goede oplossingen. Dit doen wij onder andere door het voeren van gesprekken met zowel u als uw partner. Zeker als u niet de intentie heeft om bij uw partner weg te gaan, is het raadzaam relatietherapie te overwegen. Het kan u ongelofelijk veel opleveren en dit is gunstig voor zowel u als uw relatie. Bovendien kan het binnenshuis voor meer rust en harmonie zorgen. Dit is gunstig voor u en uw partner, maar ook zeker voor eventuele kinderen.

Waarom u kiest voor Menken Mediation

Start u met relatietherapie in Apeldoorn? Een traject bij Menken Mediation levert u de nodige voordelen op. Wij zetten ze graag voor u uiteen:

  • Menken Mediation is zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar.
  • Een intake van 30 minuten is altijd gratis.
  • Afspraken ’s avonds zijn eveneens mogelijk. Daardoor hoeft u geen vrij te nemen van uw werk.
  • Bij Menken Mediation kiest u voor een allround registermediator met veel ervaring.

Bent u benieuwd of u voor relatietherapie in aanmerking komt? Schroom niet en stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak. Wij onderzoeken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?