Opnieuw beginnen

Opnieuw weer starten met een nieuwe blog. Na een verhuizing, een verbouwing, een behoorlijke verandering door van het centrum van Apeldoorn te verhuizen naar het buitengebied dichtbij Vaassen en gelukkig maar iets meer dan tien minuten van Apeldoorn!
Koeien nu…en vergezichten, pony’s, schapen en een hond terwijl we nog nooit een vis hebben gehad. Het levert hilarische “Wild West” momenten op, maar ook veel rust en genot.
Ook de mensen die Menken Mediation bezoeken zullen dat merken. Al dat groen om je heen doet je wat, de hoogte van je bloeddruk en je pols zakt….je wordt rustiger, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen.
Moeilijke onderwerpen die aan bod moeten komen, zeker bij een echtscheiding. Want hoe kijk je straks op deze fase in je leven terug, van welke beslissingen en/of gedragingen heb je dan spijt. Belangrijk om het nu in elk geval zo goed mogelijk te doen, zo goed mogelijk zaken te regelen. Elkaar niet af te branden maar bijvoorbeeld te kiezen om in elk geval goede ouders te blijven.
Of een nieuw punt in je relatie, toch weer kiezen voor elkaar, daar mee aan het werk te gaan, een hele uitdaging.
De koffie staat klaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *