Los een conflict op met een mediator in Apeldoorn

Conflicten zijn lastig en vervelend. Hoewel u ze misschien niet zelf opzoekt, kunnen ze zich op allerlei manieren voordoen of manifesteren. Conflicten op het werk of relatieconflicten komen veelvuldig voor. Zelfs met uw buren kunt u in conflict raken. Conflicten zorgen vaak voor de nodige stress en spanning. Soms is het conflict zo ernstig dat er een rechter aan te pas komt. In diverse gevallen leidt dit tot nog meer conflicten of geschillen. Worstelt u met een conflict en wilt u dit constructief aanpakken? Menken Mediation is de beste mediator in Apeldoorn en omgeving. Als allround registermediator werkt Menken Mediation samen met u aan een constructieve oplossing voor zowel u als de andere partij.

De meerwaarde van een mediator inschakelen

Doet u een beroep op Menken Mediation als mediator in Apeldoorn? Een mediation traject levert u de nodige voordelen op. Zo verdwijnt er een hoop negatieve energie zodra u in gesprek gaat met een derde en onafhankelijke partij. Deze kijkt namelijk met een objectieve blik naar de situatie en doet dit bovendien zonder oordeel. Daarnaast worden de belangen van beide partijen betrokken in een oplossingsgerichte procedure. Een professionele mediator is onmisbaar tijdens het maken van duidelijke afspraken met beide partijen. Menken Mediation biedt u deze ondersteuning en komt daarom graag met u in contact. Laat u niet weerhouden door het conflict waar u in zit, maar kijk naar de mogelijkheden en voordelen van mediation!

Wat levert een traject bij Menken Mediation u op?

Kiest u voor de deskundige aanpak van ons kantoor? Dan profiteert u van professionele ondersteuning door een ervaringsdeskundige. Welke voordelen levert een mediationtraject u nog meer op?

  • U kunt altijd bellen of mailen voor een afspraak.
  • Afspraken zijn ook in de avonden mogelijk, ideaal als u overdag aan het werk bent.
  • Een intake van 30 minuten is gratis.
  • In een veilige setting proberen alle partijen te werken aan een constructieve oplossing die voor allebei acceptabel is.

Bent u overtuigd van onze voordelen? Pak dan de telefoon of stuur ons een e-mail. Menken Mediation gaat graag met u in gesprek en onderzoekt met genoegen de mogelijkheid voor mediation.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?