Doelgerichte mediation in Apeldoorn

Hoewel u conflicten misschien liever vermijdt, kunt u ze niet altijd helemaal uit de weg gaan. Conflicten komen in alle lagen van de samenleving voor. Ze doen zich thuis voor, maar komen ook veelvuldig voor op de werkvloer of in het verkeer. Het is prettig om te weten dat er begeleiding mogelijk is zodra u in een conflictsituatie bent beland. Bij een echtscheiding kan mediation bijvoorbeeld helpen bij het maken van goede afspraken. Voor doelgerichte mediation in Apeldoorn bent u bij Menken Mediation op de juiste plek. In een veilige omgeving onderzoekt u samen met de andere partij of het mogelijk is om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Mediation in Apeldoorn door een professionele mediator

Het voeren van mediationgesprekken doet u altijd onder de leiding van een ervaren en vakkundige mediator. Deze persoon zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en dat de belangen van beide partijen centraal staan. Bent u verwikkeld in een echtscheiding of heeft u een conflict met uw werkgever over bijvoorbeeld uw arbeidscontract, overuren of een bepaalde situatie? Het loont bijna altijd om met mediation aan de slag te gaan. Daarmee voorkomt u dat zaken uit de hand lopen. Bovendien bespaart u zichzelf een hoop stress en negatieve energie. Schakel daarom Menken Mediation in voor ondersteuning inzake een passende oplossing.

Wat levert een mediationtraject u op?

Dankzij mediation streeft u samen met een andere partij naar een duurzame en constructieve oplossing. Dit is in het voordeel van alle partijen. Verder levert mediation door Menken Mediation u nog veel meer voordelen op:

  • Mediation is niet alleen overdag mogelijk, maar ook zeker in de avond.
  • Afspraken zijn zowel telefonisch als per e-mail in te plannen.
  • U kiest voor een mediator met de nodige jaren ervaring.
  • Een intake van 30 minuten is bij Menken Mediation helemaal gratis.

Wilt u zich zo snel mogelijk bevrijden uit een bepaalde conflictsituatie? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met ons mediation kantoor in Apeldoorn. Door het voeren van gesprekken bieden wij u graag de nodige ondersteuning in het bereiken van een acceptabele oplossing.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?